Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Kripto Para Borsası Tarihin Tozlu Sayfalarında Karışıyor: Artık OKX Bünyesinde!

ABD merkezli kripto borsası Okcoin, yeniden markalaşma kapsamında OKX’in bünyesine katılıyor. 

ABD merkezli kripto borsası Okcoin CEO’su ve OKX Başkanı Hong Fang 9 Ekim tarihli sosyal medya gönderisinde, Okcoin’in dünya çapında OKX olarak yeniden markalaşacağını duyurdu.

Okcoin’in geçtiğimiz süreçte Latin Amerika, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Güney Asya ve Hong Kong gibi birkaç bölgede sonlandırıldığını belirten CEO, önümüzdeki aylarda Singapur’dan başlayarak Avrupa Birliği (AB) ve ABD’deki oluşumlarını OKX olarak dönüştüreceklerini belirtti.

Okcoin kullanıcıların aynı düzenleyici yasalar kapsamında daha önceki ürün ve hizmetlerine ulaşabileceklerini değişen tek faktörün borsanın markası olacağı belirtildi:

Temel operasyonel bölgelerimizde OKX olarak yeniden markalaşmak müşterilerimiz ve işletmemiz için harika olacaktır. Bundan sonra ne olacağı konusunda çok heyecanlıyım. Singapur, AB ve ABD’deki Okcoin müşterileri aynı düzenleyici çerçeve kapsamında AYNI ürün ve hizmetleri almaya devam edecek. Yalnızca YENİ BİR MARKA ile etkileşime girilmiş olacak. Daha fazla ayrıntı müşterilerimizle ayrı ayrı paylaşılacaktır.

Öte yandan OKX COO’su Jason Lau da Fang’e katılarak Okcoin markasını sonlandırarak OKX’e geçiş yapacaklarını duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!