Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Kripto Para Projesi Daha Visa’nın Ağına Katıldı

Visa bir zamanlar kripto para dünyasına en çok zorluk çıkartan isimlerin başında gelirken, şimdi tam anlamıyla kripto para entegrasyonunu başlatmış gibi gözüküyor. Kripto para tabanlı kredi platformu Cred’in de Visa’ınn Fintech Fast Track programına katıldığı açıklaması, bu düşünceyi daha da pekiştirdi.

Cred ekibi tarafından yapılan açıklamada, bu program sayesinde kredi verme veya alma işlemlerinin çok daha hızlı yapılabileceği belirtildi. Cred programa dahil olarak Visa’nın güvenlik önlemlerinin de bir parçası haline geldi. Cred kullanıcıları bundan sonra direkt olarak banka hesaplarına ödeme alabilecek veya buradan ödeme yapabilecekler.

Visa Aracılığıyla Kripto Para Kredisi Devri

Visa’nın ağı aracılığıyla kripto para tabanlı kredi kartları da kullanıma sunulacak ve kullanıcılar kripto para birimlerini bozdurmak veya likide etmek zorunda kalmadan kredi hattına ulaşabilecek.

Visa bünyesindeki kripto para departmanının yöneticisi olan Cuy Sheffield bugün yayınladığı açıklamasında bunun iki taraf için de olumlu olduğunu vurguladı. Cred’in Fintech Fast Track programına dahil edilmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden yönetici, projenin bundan sonra Visa’nın çözümlerine ulaşabileceğini de belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment