Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder Bitcoin Yatırımcısının “Şüpheli” Tweet’inin Gizemi Çözüldü

Tim Draper, sektörün en ünlü ve zengin Bitcoin yatırımcılarından birisi olarak biliniyor. Milyarder risk sermayedarı 2017 yılı öncesindeki yıllarda yaptığı yüklü BTC alımı ile de büyük bir Bitcoin balinası haline gelmişti. Sık sık Bitcoin’e yönelik olumlu açıklamalarda bulunan Draper’in geçtiğimiz günlerde attığı bir tweet ise herkesi şaşırttı.

Draper, günler öncesinde resmi hesabından yayınladığı gönderisinde yakın zamanda biraz Bitcoin Cash (BCH) satın aldığını açıkladı. Hem alım hem de kullanım açısından BCH’nin çok kolay olduğunu belirten Draper, Bitcoin.com reklamı yapıp bir de Roger Ver’e teşekkür etti.

Draper, BCH Yatırımı Mı Yaptı?

Sıkı bir BTC yatırımcısı olan Draper’in yaptığı bu BCH güzellemesi doğal olarak ciddi tepki ve şaşkınlık yarattı. Ancak tahmin edileceği gibi şimdi öğrenilen bir habere göre bu tweet’i atan kişi Draper olmamış. Draper’in resmi Twitter hesabının hacklendiği ortaya çıktı.

Kripto para sektörünün tanınan isimlerinden Whale Panda da konu hakkında yaptığı açıklamada bunun büyük ihtimalle ücret karşılığı atılan tweet’lerden birisi olduğunu ancak tahmin edilmeyen bir şekilde sonuçlandığını belirtti.

Twitter son dönemde kripto para dolandırıcılarının en uğrak yeri haline geldi ve Draper de bunun son kurbanı olmayacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment