Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SushiSwap Kurbanlarına Yeni Çıkış Kapısı

Son haftalarda kripto para sektöründe tam anlamıyla SushiSwap rüzgarlarının estiği biliniyor. İlk haftasında Binance borsasında listelenen SUSHI, kısa sürede 15 dolara kadar çıksa da kurucusunun ayrılması ve yönetimin devredilmesi gibi etkenlerden ötürü yatırımcıların bu yükselişin tadını çıkarmasını engelledi. Birçok yatırımcının mağdur olduğu SushiSwap projesi şimdi ise bir dava haberi ile gündeme geldi.

Kripto para sektörünün tanınan avukatlarından Preston Byrne, DeFi projesi SushiSwap bünyesinde yaşananların bazı sorunlar yaratabileceğini belirtti. Preston hafta sonu yaptığı açıklamasında SushiSwap projesinden zarar edenlerin kurucuya karşı dava açabileceğini ve haklarını arayabileceğini vurguladı.

SUSHI İçin Mahkeme Yolu Gözüktü

Hukuk söz konusu olunca zararın karşılanması konusunda çeşitli yollar olduğunu belirten Preston Byrne, bu coin’in aslında menkul kıymet statüsüne girdiğini belirtti. SushiSwap kurucusu olan Chef Nomi, elindeki bütün SUSHI’leri satıp projeyi terk etse de bunu yapmadığını ve hala projenin arkasında olduğunu iddia ediyor. Tabii ki kripto para sektörü ve özellikle SUSHI yatırımcıları buna katılmıyor.

Byrne, SUSHI mağduru olanların dava açıp FBI’a kadar gidebileceğini ve FBI gibi kolluk kuvvetlerini arkalarına alabileceklerini ifade etti. Şu an için net bir şekilde dava açan olup olmadığı bilinmese de büyük ihtimalle önümüzdeki böyle bir haber gündeme düşebilir.

SushiSwap’ın anonim kurucusunun bunun karşısında ne yapacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment