Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee’nin Yeni Yatırımı, Pek Kazanç Getirmedi

Kripto para yatırımcılarının da çok yakından tanıdığı bir isim olan John McAfee, kısa süre önce sektördeki etkisinin büyük bir kısmını kaybetmişti. McAfee’nin kripto para sektöründeki güvenilirliğini kaybetmesinin birçok sebebi olsa da bunların en bilineni son projesi Ghost oldu. McAfee bundan sonra borsa yatırımı yaptığını açık açık belirtse de bu girişiminden de sonuç alamamış gibi gözüküyor.

Bloomberg tarafından aktarılan haberde, elektronik araç üreticisi Tesla’nın hisselerinin rakip şirket General Motors tarafından yapılan açıklama sonrasında %13 düştüğü vurgulandı. ABD’nin en büyük otomotiv üreticilerinden olan GM, Nikola Corp isimli startup firmasından 2 milyar dolarlık hisse alımı yaptı. Buradaki kilit nokta ise Nikola Corp’un Tesla’nın araçlarına rakip olabilecek Badger isimli elektrikli araçları üretecek olması.

McAfee Shilledi, Tesla Düşüş Yaşadı

Ünlü siber güvenlik uzmanı ve yatırımcı John McAfee ise bunun öncesinde hafta sonu boyunca Tesla’yı shilledi. Elon Musk’ın 22  Eylül tarihinde çok önemli bir açıklama yapacağını belirten McAfee, yine de bu sırrı Elon’ın vermesinin daha doğru olacağını belirtti.

McAfee’nin böyle açıklama yaptığı projelere yatırım yaptığı ve bu sayede fiyat artışı ile kazanç elde etmeye çalıştığı biliniyor. Ancak mevcut düşüşe bakılırsa McAfee’nin bu seferki yatırımı kendisine yine zarar getirmiş gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment