Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitbns, Kapanan Zebpay Müşterilerine Çağrıda Bulundu: ‘Bize Gelin’

Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından biri olan Zebpay’in kapanma kararı almasının etkileri sürüyor. Bu karar, Hindistan kripto para toplulukları arasında ciddi bir stres yaratmış durumda ve Zebpay kullanıcıları gerek hangi borsaya geçecekleri gerekse de Zebpay’deki bakiyelerinin akıbeti noktasında şu anda bir belirsizlik içinde kendilerini bulmuş durumda.

Zebpay kapanmasından doğan mağduriyeti fırsat bilen bir başka Hindistan merkezli kripto para borsası Bitbns ise, kapanışın ardından tabiri caizse açıkta kalan müşteriler için önemli olabilecek bir mesaj verdi. Platform, resmi blog yazısında kullanıcıları Bitbns’ye davet ederken şu ifadeleri kullandı:

”Bitbns olarak bizler Zebpay’in kapanması ile mağdur olan binlerce kripto para sahibinin mağduriyetinin farkındayız. Bu ‘kötü günde’ Zebpay kullanıcılarının elindeki bakiyeleri Bitbns’ye yatırmaları noktasında içlerinin rahat olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.”

Buna göre Bitbns, Zebpay’den gelen kripto para bakiyelerinin gönderim ücretlerini de kullanıcılara iade edeceğini duyurdu. Sadece çeşitli tokenler için geçerli olacak bu kampanya ile kullanıcılar gönderim ücretlerini geri alabilecek. Ancak Bitbns, bu ücretlerin ödenmesi için koinlerin platformda en az bir hafta boyunca yer alması gerektiği şartını da koştu.

Bitbns’nin yaptığı bu hamle kripto para camiasında sevinçle karşılandı. Birçok yorumcu, Reddit ve Twitter gibi sosyal mecralarda Bitbns’nin yaptığı bu çağrıyı olumlu bulurken, doğan mağduriyetin giderilmesi için elini taşın altına sokan ve bir de kampanya yapan Bitbns’yi ciddi şekilde takdir etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment