Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin 14 Bin Doları Geçince Yeni Bir Döneme Gireceğiz”

Kripto para analisti Qiao Wang, Twitter’da Bitcoin ile ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımında, Bitcoin’in 14 bin dolar seviyesini kırması durumunda hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağına inandığını söyledi.

Qiao Wang, Bitcoin fiyatının 14 bin dolar seviyesini geçmesinin birçok alanda değişikliklere yol açacağını ve son dönemlerde işlev gösteren birçok şeyin işe yaramaz hale geleceğini sezinlediğini dile getirdi. Wang’e göre bu değişimi yeni bir boyuta taşıyacak fiyat seviyesi de 20 bin dolar olacak.

Wang’in 24 Ekim tarihindeki paylaşımına birçok like gelse de birkaç eleştiri de geldi. Bazı kullanıcılar, Bitcoin’in 14 bin dolarlık seviyeyi kırmasını pek mümkün görmezken bazıları ise Wang’in görüşlerini destekleyen açıklamalarda bulundu. Coinbase’de mühendis olarak görev yapan Graham, Wang’in yorumunu kısmen kabul ettiğini, 14 bin dolarlık seviyedeki bir kırılmaya katılıyor olmasa da olası bir fiyat kırılmasının Bitcoin’de yeni bir paradigma yaratacağına inandığını söyledi.

Rager’dan benzer Bitcoin yorumu

Kripto para analisti Josh Rager, 24 Ekim tarihinde Twitter üzerinde bir anket yaptı. Ankette, Bitcoin’in bu ay hangi fiyat seviyesinde kapanış yapacağını sordu. Cevaplarda “13 bin doların üzerinde, 13 bin doların altında, 12 bin doların altında ve 14 bin doların üzerinde” bulunuyordu. 3598 oyun kullanıldığı anket sonucunda “13 bin doların üzerinde” seçeneği galip geldi.

Rager, anketin ardından 26 Ekim’de Bitcoin fiyatına dair bir analiz paylaştı. Analizinde Bitcoin’in 2019 yılında görülen en yüksek kapanış seviyesinin aşıldığını ve geri çekilmeler bekleniyor olsa da oldukça heyecan verici zamanların yaklaştığını vurguladı.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1320589860906872832

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!