Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kanye West: “Bitcoin Alanlar Gerçekten Vizyonlu İnsanlar”

Ünlü şarkıcı Kanye West, Joe Rogan’ın podcastine katıldı ve orada Bitcoin ile ilgili bazı yorumlar yaptı. Bitcoin alan, Bitcoin’i destekleyen insanlardan bahseden Kanye West, bu insanların belli konularda “gerçekten vizyon sahibi olduklarını” söyledi.

Grammy ödüllü şarkıcı Kanye West dün Joe Rogan ile bir araya gelerek dünyanın en ünlü podcast programlarından biri olan Joe Rogan Experience’ın konuğu oldu. ABD’de başkanlık adayı olan West yayın sırasında müzik ve giyim sektörlerindeki tecrübelerinin yanı sıra başkanlık kampanyasından bahsetti.

ABD’nin mevcut durumunu değerlendiren West, başkan olması halinde ne gibi adımlar atmayı düşündüğünü açıkladı. Amerika’nın geleceğine dair bazı yorumlar yapan West’in değindiği noktalardan biri de Bitcoin ve kripto para birimleri oldu.

“Vizyon sahibi insanlar”

Kanye West ve Joe Rogan ikilisi yayın sırasında ABD’de yapılması gereken değişiklikleri ve bu değişiklikleri yapabilmek için sahip olunması gereken vizyonu tartıştı. West bu sırada kısa süre önce arkadaşları ile birlikte Bitcoin ve kripto paralar hakkında konuştuğunu açıkladı.

Bunları alternatif para olarak değerlendiren West, Bitcoin’in ve kripto paraların hayatımızı çoktan etkilemeye başladığının mesajını verdi. West bu noktada Twitter CEO’su Jack Dorsey hakkında konuştu ve “Dorsey, Bitcoincilerle takıldığı için Twitter’i merkeziyetsizleştirmeye başladı” dedi.

“Bitcoinci” diye hitap ettiği insanlar hakkında kısa bir yorum yapan West, bu insanların “Amerika’nın ve insanlığın özgürleşmesi konusunda gerçekten vizyon sahibi oldukların” belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!