Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lee’den İddialı Tahmin: Bitcoin 200 Bin Dolar Olacak

Ünlü analist Bobby Lee, Bitcoin fiyatıyla ilgil beklenmedik bir tahminde bulundu ve fiyatın 200 bin dolara kadar çıkabileceğini söyledi.

Bobby Lee.Bitcoin fiyatının aşamalı aşamalı olarak artmaya devam edeceğini ve zamanla şimdikinden onlarca kat daha değerli olacağını düşünüyor.

Fiyat Sürekli Yükselecek

Bobby Lee geçtiğimiz yıl kripto para piyasası ciddi bir şekilde düşüş yaşarken dahi Bitcoin fiyatının zamanla kendini toplayacağını söylüyordu.

Kendisinin bu seferki yorumları ise epey iddialı. Çünkü Lee kripto para piyasasının sürekli olarak yeni bir artış döngüsüne gireceğini ve Bitcoin fiyatının çok ciddi oranlarda değer kazanacağını düşünüyor.

Konu hakkında konuşan Lee Bitcoin fiyatının zamanla 200 bin dolara kadar çıkabileceğini söylüyor ve şu açıklamayı yapıyor:

“Şu anda bir döngünün içerisindeyiz ve bunun defalarca kez tekrarlandığını göreceğiz. Ben Bitcoin’in yakın gelecekte önce 20 bin dolara, sonra 50 bin, 100 bin ve hatta 200 bin dolara kadar çıkacağını düşündüğüm için Bitcoin’imi tutmaya devam edeceğim.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment