Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türkiye’nin Yeni Kripto Para Borsası: Eksit.com

Türkiye’deki kripto para sektörü her geçen gün büyürken sektöre yeni bir borsa daha katılıyor: Eksit.com.

Yerel kripto para sektöründeki sorunları yenilikçi çözümlerle gidermek ve ülkedeki yatırımcılara yeni bir deneyim sunmak için yola çıkan Eksit.com’un başlıca üç ilkesi bulunuyor: Bağımsız, tarafsız ve güvenilir.

Güven Duygusu

Eksit.com’un öncelikleri arasında kripto para yatırımcılarına güvenli bir platform sunmak geliyor.

Şirket bunu sağlayabilmek için en gelişmiş güvenlik önlemlerini kullanıyor ve bu alandaki uluslararası standartlara uyuyor. Eksit.com kullanıcıları hesaplarını iki aşamalı doğrulama teknolojisiyle güvence altına alabiliyor, rahatça işlem yapabiliyorlar.

Eksit.com kullanıcıların güvenliğini sağlamak için en gelişmiş donanımları, en gelişmiş standartları kullanıyor. Ancak şirket tüm bunların ötesinde kullanıcılarına bir güven duygusu aktarmaya çalışıyor. Eksit.com’un misyonları arasında manipülasyona hiçbir şekilde izin verilmeyen bir platform oluşturmak bulunuyor.

Kripto Para İşlemlerinde Kolaylık

Sektöre hızlı bir giriş yapmak isteyen Eksit.com, kullanıcılara olabildiğince kolay bir ticaret deneyimi sunmak istiyor.

Başlangıç aşamasında Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Tether gibi kripto paraları destekleyen şirket bu kripto paralara olabildiğince hızlı ve olabildiğince ucuz bir şekilde işlem yapılmasını sağlıyor.

Eksit.com bunların yanı sıra profesyonel yatırımcılar için de çeşitli olanaklar sunuyor. Uzman yatırımcılar Eksit.com bünyesindeki özel ticaret ekranlarından, gelişmiş alım-satım seçeneklerinden yararlanarak hassas işlemler yapabiliyorlar.

Toplulukla İç İçe

Eksit.com Türkiye’deki kripto para sektörünü uluslararası standartlara çıkarmaya çalışıyor ve bunu yapmak için sektördeki herkesin bir arada çalışması gerektiğine inanıyor.

Şirket bu yüzden yerel kripto para topluluğuyla olabildiğince iç içe olmak istiyor. Bu yüzden Eksit.com’un blogunda gerek yurt dışındaki gerekse yurt içindeki çeşitli gelişmelerle ilgili bilgi edinilebiliyor, rehber içeriklere ulaşılabiliyor.

Eksit.com ayrıca sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Şirketin hesaplarını ziyaret etmek isteyenler aşağıdaki adreslere göz atabilirler:

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment