Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee: Bitcoin Fiyatı 2020 Yılında Yükselişe Geçecek

Fundstrat’in kurucusu Tom Lee, Bitcoin fiyatının 2020 tarihi itibarıyla rekor seviyelere ulaşacağını ve kripto para piyasası genelinde ciddi bir artış yaşanacağını düşünüyor.

Kripto para sektöründeki çarpıcı yorumlarıyla tanınan Tom Lee geçtiğimiz günlerde CNBC’de bir programa katıldı ve piyasanın geleceğiyle ilgili bazı tahminlerde bulundu. 11 farklı kriteri incelediğini ve bu kriterlerin yalnızca “boğa piyasasında görülebildiğini” söyleyen Lee, kripto para piyasasını parlak bir geleceğin beklediğini düşünüyor.

Çeşitli teknik analizlere ve ticaret hacimlerine dayandığını söyleyen Lee kripto para piyasasındaki ayı piyasasının sona erdiğini ve koinlerin yeniden yükselişe geçeceklerini söylüyor.

Özelikle tezgah üstü (OTC) ticaret hacimlerinde bir artış yaşandığını ve bunun kurumsal yatırımcıların piyasaya girmeye başladıklarının bir göstergesi olabileceğini belirten Lee, bu platformlarda yaklaşık yüzde 60, yüzde 70 oranlarında bir müşteri artışıyla karşılaşıldığını söylüyor:

“Piyasanın temellerinin güçlendiğini, teknik grafiklerin daha olumlu gelmeye başladığı ve kripto para yatırımcılarının harekete geçmeye başladıklarını görüyoruz. Bitcoin’in gelecekteki fiyatının 14 bin dolar olacağını düşünüyorum. İlla ki 14 bin dolar olacak diye bir şey yok ama o kadar büyük bir artış yaşayacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment