Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

”Bitcoin 25.000, Ethereum 1.000 Dolar Olacak!”

Lider kripto para birimi Bitcoin için 25.000 dolarlık fiyat tahmini artık alışılan bir durum haline gelse de, tahmini yapan blockchain alanının önde gelenlerinden ve ünlü yazarlardan birisi olunca bunun değeri değişiyor.

”The Business Blockchain” kitabının yazarı William Mougayar, Twitter üzerinden yayınladığı tahmininde sadece BTC için değil, EOS veya Binance Coin gibi diğer önde gelen kripto para birimleri için de yıl sonu fiyat tahmininde bulundu.

Mougayar’a göre yıl sonunda kripto para sektörünün toplam değeri ise 750 milyar dolar gibi inanılmaz bir seviyeye yükselecek. BTC’nin 25.000 dolara çıkacağını belirten ünlü yazar, buna rağmen piyasa hakimiyetinde yüzde 55’e kadar düşüş olacağının da altını çizdi.

Bitcoin 2019 yılı başlarında ciddi bir yükseliş ile yaz dönemine doğru 14.000 dolara kadar çıksa da, ne yazık ki önceki rekoru 20.000 doların yakınına bile yaklaşamadı ve basın saati itibariyle 10.000 dolar bandında işlem görüyor. Ancak yine de kripto para sektöründe hemen hemen her şey mümkün ve söz konusu tahmin birçok yatırımcıyı heyecanlandırmış olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment