Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee: Bakkt, Kurumların Bitcoin’e Güvenmesini Sağlayacak!

İlk fiziki teminatlı Bitcoin vadelileri ile piyasaya giriş yapmaya hazırlanan Bakkt için büyük güne resmen saatler kaldı. Firma yetkilileri Bakkt’In 23 Eylül tarihinde açılış yapacağını vurguladılar ve bu tarihe iki günden az bir süre var.

Fundstrat Global Advisors’un başarılı isimlerinden Tom Lee de Bakkt’a dikkat çekerek bunun Bitcoin’i meşru kılacak kurumsal gücü sağlayacağını ifade etti.

Lee, açıklamasının devamında kripto para sektöründen hiç olmadığı kadar umutlu olduğunu vurguladı ve Bakkt’ın piyasaya çıkışı ile birlikte sonunda kurumsal müşterilerin güveninin kazanılacağını açıkladı. Bakkt, fiziki teminatlı Bitcoin vadelileri ile CBOE veya CME’nin aksine direkt olarak Bitcoin üzerinden işlem yapılmasını sağlayacak ve aktif bir günlük BTC ticari hacmi yaratacak.

Tom Lee’nin yanı sıra siber güvenlik uzmanı John McAfee de Bakkt hakkında iyimser açıklamalarda bulundu. Kurumsal borsaları kullanmamasından dolayı Bakkt’ı da kullanmayacağını açıklayan McAfee, buna rağmen söz konusu platformun kripto para sektörü için katalizör görevi görebileceğini de itiraf etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment