Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 5.000 Doları Zorlarken, Bitcoin Cash Geri Dönüş Sinyalleri Veriyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin 2 Nisan tarihinde Türkiye saati ile 07:00 civarında inanılmaz bir ralliye başladı ve BitMEX gibi kripto para borsalarında kısa süreli de olsa 5.000 dolara kadar çıktı. İlk başta sadece BTC’ye has olan bu yükseliş, daha sonra birkaç alt koine de sıçradı ve bütün kripto para piyasası adeta 2018 yılının Kasım ayında kaybedilen değeri geri kazandı.

Bitcoin basın saatine göre 4.930 dolardan alıcı bulurken, 24 saatlik fiyat hareketi %7.03’lük yükselişe işaret etmekte. Bir gün içerisinde toplam piyasa hacmini 6 milyar dolar arttıran Bitcoin’in fork’u Bitcoin Cash ise, 3 Nisan tarihinde adeta şahlandı ve top 10 içerisindeki bütün kripto paralardan çok daha fazla değerlendi.

 

Bitcoin Cash basın saatine göre %42.17’lik bir yükselişe sahip ve birim fiyat olarak 250 dolara kadar çıkmayı başardı. BCH’nin yanı sıra toplam piyasa hacmine göre en büyük dördüncü kripto para birimi konumundaki Litecoin de %21 üzeri yükselişi ile 80 dolar bandını test ediyor. Bitcoin Cash mevcut yükselişini korursa hemen üstündeki EOS’u geçerek en büyük beşinci kripto para birimi olabilir ancak Litecoin‘in yakın zamanda XRP’yi geçmesi mümkün durmuyor.

Geçtiğimiz aylarda en çok yükselen kripto para birimi Binance Coin ise bütün alt koinler yükselirken nispeten küçük bir ivmeye sahip olması ile yükselişin bitip bitmediği sorusunu akıllara getirmekte. Ünlü ekonomist Brian Kelly geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Bitcoin’in sıradaki hedefinin 6.000 dolar olduğunu belirtmiş ve rallinin devam edeceğinin sinyallerini vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment