Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’su: Kış Tabiri, Sadece Fiyatlar İçin Geçerli

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, yaptığı açıklamada kripto para piyasalarının kışı sadece fiyat anlamında hissettiğini ifade ederken, buna karşın inovasyon ve gelişim anlamında sektörün çok ileri gittiğini söyledi.

Başarılı isim, Fortune’dan Jeff Roberts’a vermiş olduğu röportajda, kripto para sektörünün durumuna ilişkin açıklamalar yaparken, gelişim ve alt yapı anlamında gördüklerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

”İnsanlar şu anda kripto para piyasalarına baktığında fiyat anlamında bir kış yaşadığımızı söylüyorlar. Bu yanlış değil ancak olay sadece fiyatlardan da ibaret değil. Ben sektörün geneline baktığım zaman gerçekten de inovasyon ve gelişim konusunda ciddi bir mesafe kat ettiğimizi görüyorum. Kripto para sektöründe inovasyon ve gelişime odaklanmak için daha iyi bir zaman olmamıştı. O yüzden bana göre yaşadığımız şey, fiyat anlamında kış olsa da, inovasyon ve gelişim anlamında yazdır.”

Armstrong, ayrıca Proof of Work ile Proof of Stake algoritmasını da karşılaştırdı. Proof of Stake temelli kripto paralara son dönemde ciddi bir ilgi olduğunu ifade eden başarılı yönetici, bu sistemin daha sağlıklı bir şekilde işleyebileceğini de sözlerine ekledi.

Coinbase CEO’su, son dönemde birçok projenin Proof of Stake tabanlı ortaya çıktığını ifade ederken, önümüzdeki dönemlerde kripto para sektöründe yer alan projelerin yüzde 50’den fazlasının da Proof of Stake algoritması ile işleyecek projeler olacağı yönünde açıklamalar yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment