Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 5 Bin 300 Dolar Seviyesini Zorluyor!

(17 Nisan 2019) Bu sabah kripto para piyasasına genel bir bakış attığımızda oldukça iyi bir tabloyla karşılaşıyoruz.

Bitcoin, Ethereum gibi piyasanın önde gelen koinleri geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde oldukça verimli bir performans sergilemiş gibi görünüyorlar. Bu tablonun EOS, Litecoin ve Binance Coin gibi koinlere yansıdığını da söyleyebiliriz.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 3.32 oranında artış yaşamış ve fiyat bazında 5 bin 254 dolar seviyesine yükselmiş durumda.

Birkaç gündür 5 bin dolar seviyesinin üstünde kalmak için mücadele veren Bitcoin, dünden bugüne yaşadığı bu artışla birlikte daha üst seviyelere çıkmayı sürdürüyor.

Bu zaman diliminde 11.7 milyar dolarlık ticaret hacmi gören Bitcoin’in piyasa değeri ise 92.7 milyar dolara yükseldi.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum da Coinmarketcap verilerine göre oldukça iyi bir sabah geçiriyor. Son yirmi dört saat içerisinde yüzde 3.24 oranında artan Ethereum’un fiyatı 167 dolara yükseldi.

Bu zaman zarfında 5.2 milyar dolarlık ticaret hacmi gören Ethereum, piyasa değeri bakımından 17.7 milyar dolar seviyesine ulaşmayı başardı.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra EOS, Litecoin ve Binance Coin gibi koinlerin de oldukça iyi durumda olduklarını söylemek mümkün. EOS (%2.47), Litecoin (%2.85), Binance Coin (%4.14) oranlarında artışlar yaşayarak fiyatlarını artırmaya devam ediyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment