Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 5 Bin 300 Dolara Geriledi, Bu Düşüş Ne Kadar Sürecek?

(26 Nisan 2019) Bu sabah kripto para piyasasındaki Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash de dahil olmak üzere pek çok koinin düşüş halinde olduğunu görüyoruz.

Geçtiğimiz günlerde güzel bir çıkış yakalayan Bitcoin şu anda düşüş aşamasına tam anlamıyla giriş yapmış gibi görünüyor. Bu durumun Ethereum gibi koinler için de geçerli olduğunu söyleyebiliriz.

Bitcoin

Coinmarketcap verilerine baktığımızda piyasanın en büyük koini olan Bitcoin’in son yirmi dört saat içerisinde pek iyi bir performans sergileyemediğini görüyoruz.

Bu zaman diliminde yüzde 2.89 oranında düşüş yaşayan Bitcoin, fiyat bazında 5 bin 300, ticaret hacmi bakımından 17.3 milyar dolar, piyasa değeri bakımından ise 93 milyar dolara gerilemiş durumda.

Bitcoin geçtiğimiz günlerde 5 bin 500 dolar barajını aşmayı başarmış ve piyasa değeri bakımından 100 milyar dolar seviyesine ulaşmıştı. Ancak bu olumlu performansın ardından bir düşüş süreci başlamış gibi görünüyor.

Ethereum

Bitcoin’in ardından gelen Ethereum da pek iyi bir performans sergilemiyor. Yüzde 4.88 oranında düşüş yaşayan Ethereum’un anlık fiyatı 156 dolar.

Geçtiğimiz günlerde 170 dolar seviyesinin üstüne çıkan ve oldukça iyi bir çıkış yakalayan Ethereum da tıpkı Bitcoin gibi bir düşüş sürecine girmiş durumda. 7.8 milyar dolarlık bir ticaret hacmine erişen Ethereum, dünden bugüne yaşadığı düşüşle birlikte piyasa değeri bakımından 16.5 milyar dolar seviyesine geriledi.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra XRP, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi kripto paralar da kayda değer oranlarda düşüşler yaşıyorlar. Bu üç koinin son yirmi dört saat içerisindeki performansını şöyle sıralayabiliriz:

  • XRP (-%2.82): 0.29$
  • Bitcoin Cash (-%4.00): 268$
  • Litecoin (-%0.85): 72$
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment