Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 5 Bin 800 Doları Gördü, Piyasa İyi Durumda

(4 Mayıs 2019) Bugün öğlen saatlerine doğru kripto para piyasasına baktığımızda oldukça olumlu bir tabloyla karşılaşıyoruz. Piyasadaki Bitcoin ve Ethereum gibi önde gelen koinler kayda değer oranlarda artışlar yaşarken bu performansın diğer koinlere de yansıdığını söylemek mümkün.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin son zamanlarda verdiği karmaşık sinyallerin ardından iyi bir çıkış yakalamış gibi görünüyor.

Geçtiğimiz gün artışa geçen Bitcoin fiyatı bu yükselişe bugün de devam ediyor. Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 3.02 oranında artış yaşayan Bitcoin an itibarıyla 5 bin 826 dolar seviyesine ulaşmış durumda. Ancak belirtmek gerekiyor ki Coin360 gibi kaynaklar Bitcoin fiyatının henüz 5 bin 750 dolar seviyesinde olduğunu gösteriyorlar.

Bu zaman dilimi içerisinde 18.9 milyar dolar gibi devasa bir ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’i piyasa değeri de 100 milyar dolar barajını aşarak 103 milyar dolar seviyesine ulaştı.

Ethereum

Bitcoin’i takip eden Ethereum de geçtiğimiz günlerden sonra iyi bir performans sergilemeye başladı.

Coinmarketcap verilerine göre dünden bugüne yüzde 1.68 oranında yükselen Ethereum’un fiyatı 166 dolar seviyesine dayandı. Ethereum bu performansla birlikte 170 dolar seviyesini zorlamaya devam ediyor. Ethereum’un bu çabalarının sonuç verip vermeyeceğini ilerleyen saatlerde göreceğiz.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash yüzde 6.23 oranında yükselerek 291 dolara, Litecoin ise yüzde 4.81 oranında yükselerek 78 dolara çıkmayı başardı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment