Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 5 Bin Doların Üstünde Seyrediyor, Piyasada Düşüş Var

(14 Nisan 2019) Kripto para piyasasının bugün öğlen saatlerinde kısmen olumsuz sayılabilecek bir performans sergilediğini görüyoruz.

Piyasanın Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi önde gelen koinlerinin büyük bir kısmı geçtiğimiz güne kıyasla kayda değer oranlarda düşüş yaşıyorlar.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz yirmi dört saat içerisinde yüzde 0.80 oranında düşüş yaşadı ve 5 bin 67 dolar seviyesine geriledi.

Geçtiğimiz haftalarda oldukça iyi bir performans gösteren ve 5 bin dolar seviyesini aşmayı başaran Bitcoin, aldığı hafif darbelere rağmen bu seviyenin üzerinde kalmaya devam ediyor.

Bu zaman dilimi içerisinde 10.3 milyar dolarlık ticaret hacmi gören Bitcoin’in piyasa değeri 89.4 milyar dolara gerilemiş durumda. Bu sayılar önümüzdeki hafta itibarıyla nasıl değişiklik gösterecekler göreceğiz.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum da geçtiğimiz güne kıyasla düşüş yaşıyor. Bu zaman dilimi içerisinde yüzde 1.24 oranında kayıp yaşayan Ethereum’un anlık fiyatı 163 dolar.

Bu zaman zarfında 4.8 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Ethereum’un piyasa değeri ise 17.2 milyar dolar düzeyinde seyrediyor.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash, EOS ve Litecoin gibi koinlere baktığımızda onların da düşüş halinde olduklarını görüyoruz. Bitcoin Cash yüzde 1.18, EOS yüzde 1.57, Litecoin ise yüzde 3.14 oranlarında düşüş yaşadılar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment