Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 6.000 Dolara Yaklaştı ve Ünlü Analist Öngörüsünü Açıkladı

Lider kripto para birimi Bitcoin 7 Mayıs itibariyle ani bir yükseliş daha yakaladı ve oldukça sert bir direnç noktası olarak görülen 6.000 doları test etmeye başladı. 5.750 dolar seviyelerinden 5.950 dolara kadar çıkan BTC, Bitfinex kripto para borsasında ise 6.250 dolarlık birim fiyattan kendisine alıcı bulmakta.

Greenspan kendi Twitter adresinden yayınladığı bir grafik ile, insanların sanki önemliymiş gibi bugünün  (6 Mayıs) fiyat çekilmesinden söz ettiğini vurguladı. Cuma günü yaşanan yükselişin resmen Bitcoin’i yükseliş kanalına ve eğilimine soktuğunu ifade eden Mati, 5.200 dolara kadar düşülse bile hala bu trendin korunacağını ifade etti.

Tweet içerisinde yer alan grafiğe göre, yükseliş eğilimi 2 Nisan tarihinde elde edilen %17’lik artış ile başladı ve Bitcoin o tarihten bu yana 5.000 dolar üzerinde kalmayı başardı. Bitcoin 23 Nisan tarihinde 50 günlük hareketli ortalaması, 200 günlük hareketli ortalamasını aştığında Altın Kesişim elde etmişti ve Mayıs ayı da benzer bir yükseliş ile devamını getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment