Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 6 Bin 800 Dolar Barajını Aştı!

(11 Mayıs 2019) Bu sabah kripto para piyasasına baktığımızda pek çok koinin adeta uçuşa geçtiğini görüyoruz.

Bitcoin, Ethereum gibi koinler oldukça ciddi oranlarda artış yaşarlarken bu durumun diğer koinlere de yansıdığını görmek mümkün.

Bitcoin

Kripto para piyasasının en büyük koini olan Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde adeta uçmuş durumda. Coinmarketcap verilerine göre yüzde 8.25 oranında artış yaşayan Bitcoin bu zaman zarfında 6 bin 817 dolara yükselmeyi başardı.

21 milyar dolarlık ticaret hacmiyle ve 120 milyar dolarlık piyasa değeriyle fiyatını 6 bin 800 doların üstüne çıkarmayı başaran Bitcoin; sosyal medyanın ilgisini yeniden çekmeyi başardı.

Bitcoin fiyatıyla ilgili bu verilerin siteden siteye değişiklik gösterdiğini belirtmek gerekiyor. Örnek olarak Coinmarketcap yerine Coin360 gibi kaynaklara baktığımızda fiyatın 6 bin 700 dolar düzeyinde olduğunu görüyoruz.

Ethereum

Ethereum her ne kadar Bitcoin kadar ciddi bir çıkış yakalayamasa da fiyat bazında kayda değer bir artış yaşamaya devam ediyor.

Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saatlik zaman dilimi içerisinde yüzde 2.59 oranında artış yaşayan Ethereum bu sayede 178 dolara yükselmeyi başardı.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash, Litecoin ve EOS gibi koinlerin de genel olarak artış halinde olduklarını söyleyebiliriz. Bunların fiyatlarıyla ilgili şöyle bir bilgi vermek mümkün:

  • Bitcoin Cash: 299$ (%2.88)
  • Litecoin: 79$ (%3.22)
  • EOS: 4.97$ (%1.70)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment