Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 6 Bin Dolar Seviyesini Zorluyor

(7 Mayıs 2019) Bu sabah kripto para piyasasına baktığımızda genel olarak yemyeşil bir tabloyla karşılaştığımızı söyleyebiliriz.

Bitcoin, Ethereum gibi koinler kayda değer oranlarda artış yaşıyorlar ve bu artış piyasadaki diğer koinlere de yansımış durumda.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz günlerde yaşadığı küçük çaplı düzeltmenin ardından yeniden yükselişe geçmişe benziyor.

Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 4.02 oranında artış yaşayan Bitcoin bu sayede fiyatını 5 bin 941 dolar seviyesine çıkarmış durumda.

Bitcoin Coinmarketcap verilerine göre 6 bin dolar seviyesini zorluyor ancak diğer kaynaklardaki Bitcoin fiyatının daha düşük olduğunu belirtmek gerek. Örnek vermek gerekirse Coin360 verilerine göre Bitcoin fiyatının henüz 5 bin 884 dolar olduğunu söyleyebiliriz.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum oldukça iyi bir performans sergiliyor. Son yirmi dört saat içerisinde yüzde 10.25 oranında artış yaşayan Ethereum böylece fiyat bazında 177 dolara yükselmiş oldu.

Ethereum ayrıca bu zaman diliminde 8.7 milyar dolarlık ticaret hacmi aldı ve piyasa değerini 18.8 milyar dolara çıkarmayı başardı.

Genel Bakış

Bitcoin ve Ethereum’un yanı sıra Bitcoin Cash, Litecoin ve EOS fiyatlarının da çıkış halinde olduklarını söyleyebiliriz. Bu koinlerin performanslarını şöyle sıralamak mümkün:

  • Bitcoin Cash: 295$ (%3.27)
  • Litecoin: 77$ (%5.46)
  • EOS: 4.97$ (%4.62)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment