Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash İşlemlerinin Yarısı Tek Bir Adresten Yapılıyor

@IamNomad adlı bir Twitter kullanıcısına göre geçtiğimiz ay Bitcoin Cash ağında yapılan işlemlerin yüzde 50’lik kısmı tek bir adresten çıktı.

IamNomad adlı kullanıcı geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden oldukça ilginç bir gönderi paylaştı. Bitcoin Cash destekçilerini doğrudan ilgilendiren bu gönderi kısa süre içerisinde yoğun ilgi gördü.

Bitcoin Cash Block Explorer tarafından sağlanan verilere baktığımızda bu gizemli hesabın 8 Nisan 2018 tarihinden beri aktif olduğunu ve o zamandan bu zamana dek toplamda 587 bin işlem yaptığını görüyoruz.

Bu işlemlerin büyük bir kısmı çok yüklü işlemlerde Bitcoin Cash barındırmıyor. Dolayısıyla bunların büyük bir kısmını küçük çaplı işlem olarak değerlendirmek mümkün. İlginç olan şey ise bu küçük çaplı işlemlerin düzenli olarak yapılıyor olması ve bu adresten saniyede üç, dört yeni işlem çıkması.

Bu gizemli adres şu ana dek toplamda 80 bin 981 adet Bitcoin Cash almış, 76 bin 654 adet Bitcoin Cash göndermiş durumda. Adresin şu anki bakiyesinde ise 4 bin 327 adet Bitcoin Cash olduğu görülüyor.

Bitcoin Cash ağında 8 Nisan 2018 tarihinden bu yana toplamda 1.17 milyon adet işlem yapıldı. Bu 1.17 milyon adet işlemin yarısı, yani 587 binlik kısmı bu gizemli adresten gelmiş gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment