Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dikkat: Bitcoin Fiyatı 6 Bin Dolara Kadar Düşebilir

Piyasadaki kripto paraların büyük bir kısmı geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde ciddi oranlarda değer kaybetti.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 2 oranında değer kaybederek 8 bin 100 dolar seviyesine kadar geriledi. Bazı analistler ise Bitcoin’in biraz daha değer kaybedeceğini ve 6 bin dolara kadar düşeceğini söylüyorlar.

Daha da Düşecek

Bitcoin bundan birkaç hafta önce 10 bin dolar seviyesindeyken değer kaybetmeye başladı ve 8 bin dolar bandına kadar geriledi.

Sektördeki bazı uzman isimler Bitcoin’in bir süre daha 8 bin bandında kalıp güç toplayacağını ve yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyorlar. Bazı analistler ise Bitcoin’in üstündeki satış baskısının hala tam anlamıyla bitmediğini ve fiyatın 6 bin dolara kadar gerileyeceğini öngörüyorlar.

BitMEX’in ünlü tacirlerinden biri olan @AngeloBTC, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide Bitcoin fiyatının 6 bin doları göreceğini söyledi.

Kendisi bu görüşü savunan.tek isim değil. Cane Island Alternative Advisors yatırımcılarından Timothy Peterson da Bitcoin fiyatının düşüşe geçmek üzere olduğunu söylüyor.

Bazı analistler ise Richard Wyckoff’a atıfta bulunuyor ve Wyckoff Mantığı’nı kullanarak kripto para piyasasının yeniden düşüşe geçeceği tahmininde bulunuyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment