Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 7 Bin 500 Doların Altına Düşecek mi?

(10 Haziran) Bu sabah kripto para piyasasına genel bir bakış attığımızda piyasadaki pek çok koinin kayda değer oranlarda düşüş yaşadığını görüyoruz.

Özellikle Bitcoin, Ethereum gibi önde gelen kripto para baktığımızda bunların geçtiğimiz haftalarda yaşadıkları yükselişin ardından bir düzeltme sürecine girdiklerini görmek mümkün.

Bunların yanı sıra piyasadaki diğer koinler de ciddi anlamda değer kaybediyor gibi görünüyorlar.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde pek iyi bir performans sergileyemedi. Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin 24 saat içerisinde yüzde 3 oranında değer kaybetti ve 7 bin 670 dolar seviyesine geriledi.

Birkaç gün öncesine kadar 9 bin dolar barajını zorlayan Bitcoin şu anda bir düzeltme sürecine girmiş gibi görünüyor. Bu süreç tam olarak ne kadar devam edecek henüz bilinmiyor.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum da pek iyi bir durumda değil. Aynı zaman dilimi içerisinde yüzde 3.63 oranında değer kaybeden Ethereum’un fiyatı 234 dolara geriledi.

Genelde Bitcoin fiyatı ile bağlantılı bir şekilde hareket eden Ethereum da tıpkı Bitcoin gibi yükseliş sürecinin ardından kendini düzeltmeye başlamış durumda.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash’in yüzde 3 (378$), Binance Coin’in yüzde 3 (30$) oranında değer kaybettiğini söyleyebiliriz. Özellikle Bitcoin SV yüzde 6.82 oranında değer kaybederek 182 dolar seviyesine geriledi ve ağır bir darbe almış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment