Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 7,200$ Sınırını Gördü, Max Keiser Tahminin Yineledi: ‘Hedef 28,000$’

Bitcoin fiyatının orta vadede artışa geçeceğini iddia eden Max Keiser ve Tom Lee, bu tahminlerini yinelediler.

Fundstrat’tan Tom Lee ve RT suncularından Max Keiser, Bitcoin fiyatıyla ilgili olumlu görüşlerini yeniden dillendirdiler.

Hedef 28,000$

Kripto para piyasası geçtiğimiz aylarda çeşitli düşüşler yaşadı ve özellikle Bitcoin fiyatının ciddi oranlarda kayıplar verdiğini gördük. Ancak Tom Lee ve Max Keiser gibi isimler bu düşüş dönemlerinde dahi olumlu kalmayı başardılar.

Bitcoin bugün 7,200$ sınırını geçmeyi başardı ve Bitcoin’in bu atağıyla birlikte genel kripto para piyasasında da bir artış görüldü. Şu anda en büyük kripto paralara baktığımızda hepsinin son 24 saatlik bazda artışta olduğunu görüyoruz.

Max Keiser bundan bir süre önce Bitcoin’in yıl sonuna kadar 28,000$ düzeyini göreceğini söylemişti ve kendisi bu yorumu yineledi. Bugün Bitcoin ile ilgili bir tweet paylaşan Keiser, şöyle belirtti:

“Hedef hala 28,000$”

Kanada’daki Acadamie Bitcoin’in kurucusu olan Jonathan Hamel da Keiser gibi olumlu görüşlere sahip. Hamel, Forbes’a verdiği bir röportajda reddedilen Bitcoin ETF’lerinin piyasayı çok da etkilemeyeceklerini, kurumsal yatırımcıların yine de piyasaya giriş yapacaklarını belirtti:

“Ret kararlarının o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. ‘Fiziki’ tezgah-üstü (OTC) ve kurumsal Bitcoin altyapısı yeni yeni gelişiyor. Öyle ya da böyle Bitcoin ile desteklenen finansal araçlar göreceğiz. Buradaki soru görecek miyiz değil, ne zaman göreceğiz.”

Sekiz milyondan fazla kullanıcıya sahip olan eToro’nun sözcülerinden biri NewsBTC‘ye konuştu ve o da Bitcoin ETF’lerinin reddedilmiş olmasının piyasada büyük bir etki yaratmayacağını belirtti. NewsBTC’ye konuşan sözcü şu yorumu yaptı:

“Şu anda bile ETF’ye alternatif olan çok fazla şey var. Kurumsal yatırımcıları bu alternatiflere yönlendirmenin önemli olduğunu düşünüyorum.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment