Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mark Yusko’dan Bitcoin’i Eleştiren Jordan Belfort’a: ”Tamamen Saçmalık”

1.5 Milyar dolarlık hedge fonu yöneticisi Mark W. Yusko, yakın zamanda Yahoo Finance ile yaptığı bir röportajda kripto para birimlerinin ”önümüzdeki on yıl içerisindeki dünyadaki en büyük varlıklar” olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte olduğunu ifade etti. Amerikalı yatırımcı bunun yanı sıra kripto para birimlerini eleştiren kişiler hakkında da yorumlarda bulundu.

Morgan Creek Management Capital isimli yatırım firmasının da CEO’su olan Yusko, daha önce firmasının bir kripto para endeks fonu olan Bitwise ile ortaklığını açıklamıştı. Yusko günümüzde kripto para birimlerinin durumunun, ”internet’in 1993, 1994 yıllarında olduğu, Google‘ın ise sadece bir düşünceden ibaret olduğu ve kimsenin bunlara değer vermediği” zamanlardaki aşamadan geçtiğini ifade etti. Yine de Yusko’nun bu olumlu düşünceleri diğer bir çok piyasa yatırımcısı tarafından paylaşılmıyor.

Kripto Eleştirmenlerini Eleştirdi

Geçtiğimiz tarihlerde milyarder yatırımcı ve iş adamı Warren Buffett‘tan tutun da, Microsoft’un Bill Gates‘ine ve ”Wolf of the Wall Street” Jordan Belfort‘a kadar neredeyse çoğu fenomen isim kripto para birimlerini ve özellikle Bitcoin’i eleştiri yağmuruna tutmuştu. Söz konusu kripto eleştirmenlerine cevap veren Yusko, özellikle menkul kıymet piyasası manipülasyonu sonrası 22 ay hapis yatan Jordan Belfort’a seslendi.

Yusko insanların neden Belfort’un kripto para birimleri hakkındaki olumsuz görüşlerine bu kadar değer verdiğini anlayamadığını vurguladı:

”İnsanların ona bakıp ”O kötü bir adam ve kötü şeyler yaptı bu sebeple ona güvenmeliyim” demesi mantıksız. Tamamen Saçmalık.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment