Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Yeniden 8 Bin Doların Üstüne Çıkabilir

(7 Haziran) Bu sbah kripto para piyasasına baktığımızda pek çok koinin küçük-orta çaplı oranlarda artışlar yaşadığını görüyoruz.

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz günlerde yaşadığı düşüşün ardından kendini yeniden toplamaya başlamış gibi görünüyor. Bunun Ethereum için de kısmen geçerli olduğunu söylemek mümkün.

Bitcoin

Bitcoin bundan birkaç gün öncesine kadar 9 bin dolar seviyesini zorluyor, dünya genelindeki popülerliğini artırmaya devam ediyordu. Ancak Bitcoin fiyatı bu sert çıkışın ardından bir düzeltme sürecine girdi ve Bitcoin 8 bin dolar seviyesinin altına kadar geriledi.

Coinmarketcap verilerine baktığımızda ise bu durumun yeniden değişmeye başladığını görüyoruz. Son yirmi dört saat içerisinde yüzde 1.84 oranında artış yaşayan Bitcoin’in fiyatı 7 bin 970 dolar seviyesine kadar yükseldi. Öyle görünüyor ki Bitcoin 8 bin dolar barajını yeniden zorlamaya başladı.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum da hemen hemen aynı oranlarda bir artış yaşadı. Yüzde 1.49 oranında yükselen Ethereum bu sayede fiyatını 250 dolar seviyesine çıkarmış oldu.

Bu zaman dilimi içerisinde 9 milyar dolarlık ticaret hacmi alan Ethereum günün ilerleyen saatlerinde ne gibi bir performans gösterecek göreceğiz.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash, Litecoin ve EOS fiyatları hakkında genel bir bilgi vermek gerekirse özellikle Litecoin fiyatının kayda değer bir çıkış yakaladığını söyleyebiliriz:

  • Bitcoin Cash: 400$ (%1.61)
  • EOS: 6.50$ (%2.21)
  • Litecoin: 113$ (%8.88)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment