Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 8500 Doları Hızlı Bir Şekilde Geçti: Sıradaki Hedef Ne?

Lider kripto para birimi Bitcoin, bugün itibariyle iyi sayılabilecek bir artış yaşadı ve birçok analistin önemli bir eşik olarak nitelendirdiği 8500 dolar baremini geride bırakmayı başardı.

Akşam saatleri öncesinde ciddi bir ralli yapan ve 8700 dolara kadar değen Bitcoin, bu yazının kaleme alındığı anlarda ise 8610 dolardan işlem görüyor. Analistlerin daha önce sürekli olarak işaret ettiği ‘sert direnç bölgesi’ olan 8500 doların aşılması elbette ki güzel bir gelişme ancak şu anda esas soru, BTC’nin bu noktanın üstünde kalıcı bir şekilde kalıp kalamayacağı.

Twitter ve Reddit’te konuyla ilgili olarak bazı analiz yapan kişiler ise, Bitcoin için önemli bir başka direnç seviyesine işaret ediyorlar. Konuyla ilgili olarak yapılan yorumlarda, 8500 doların üzerinde kalınması halinde, görünümün yukarı yöne dönebileceği belirtiliyor.

Bazı analistler ise, Bitcoin’in burada güçlü bir şekilde kalması durumunda, lider kripto para biriminin 9700 dolara kadar çıkabileceğini belirtiliyorlar.

Öte yandan sadece Bitcoin değil; Ethereum’da da ciddi bir artış görülüyor. Ethereum ise, şu anda yüzde 6.35’lik bir artışla 191 dolara kadar çıkmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment