Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fransa’nın da Ortağı Olduğu Bir Kurum, Kripto Girişimine 8 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

Bitcoin teknolojileri üzerine yoğunlaşan ACINQ adlı firmanın yaptığı basın açıklamasına göre, Fransa devletinin de bir miktar hissesine sahip olduğu Bpifrance, projeye 8 milyon dolarlık bir yatırım yapma kararı aldı.

Fransa’da iki adet devlete ait kurumun başında olduğu yatırım fonunun, bu kripto para girişimine yatırım yaptığı yönündeki haberleri de doğruladı. Konuyla ilgili olarak açıklamalar yapan Bpifance dijital yatırım yöneticisi Veronique Jacq, şunları söyledi:

”Kripto paraların potansiyeli her geçen gün biraz daha ortaya çıkıyor ve kripto paralar her geçen gün biraz daha gelişiyor. Ancak elbette buna rağmen halen bu alanda çok büyük bir gelişim alanı var. Bitcoin’in yaptığı ya da yapmayı taahhüt ettiği şeyleri dünyada yapacak hiçbir enstrüman yok. Ligthning Network de, bu alanda önemli bir teknoloji ve büyük bir gelecek sahip olduğunu düşünüyoruz.”

Bilindiği gibi, Bitcoin’de ölçeklenmeyi ve hızı arttırarak, önemli bir ikincil katman çözümü sunan LN, yavaş yavaş da olsa, büyümeye devam ediyor. Bu tarz yatırım hamleleri ile birlikte LN’nin de gerçek potansiyeline ulaşması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment