Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ve Bitcoin 9 Bin Dolar’ın Altına İndi

Özellikle yeni yılın başından itibaren fiyat bazında ciddi düşüş yaşayan Bitcoin, 1 Şubat saat 23 itibariyle 9 bin doların altına indi. 

Son iki ayın en düşük seviyesine bugün itibariyle gelen Bitcoin, şu anda Coinmarketcap verilerine göre 8 bin 680 dolar civarlarından işlem görüyor. 

2 Şubat Bitcoin Grafik
2 Şubat Bitcoin Grafik

Dün 10 bin $  civarlarında gezen Bitcoin, akşam saatlerinde ciddi bir düşüş yaşayarak 9 bin doların altına gerilerken, durumun piyasaya yeni bir kaos getirdiği ise aşikar. Özellikle yeni yılın başından beri başlayan ciddi fiyat değişiklikleri, bugün itibariyle kendini iyice belli ederken, Bitcoin’in fiyatının bir türlü stabil kalamaması yatırımcıyı zorlayan önemli bir etken olarak karşımıza çıkıyor.

9 bin dolar seviyesinin altını son olarak en son Kasım 2017’de test etmiş olan Bitcoin, gün içinde Coinmarketcap verilerine göre son 24 saatte %15 değer kaybetmiş görünüyor.

Bu son birkaç hafta içinde yaşanan ikinci keskin düşüş. Yine Coinmarketcap verilerine göre ilk 25 sıradaki koinlerin hemen hemen tamamında çift haneli değer kaybı göze çarparken, Ripple an itibariyle %29, Iota %24, Stellar Lumens %27, Litecoin %20, ve Cardano da %36 değer kaybetti.

Toplam market hacmi ise 800 milyar dolardan 400 milyar dolar seviyelerine gelmiş durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment