Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ABC Yarışı Kazanıyor Mu? Kripto Para Borsası Huobi’den Yeni Duyuru Var

Geçtiğimiz hafta boyunca bütün gözler önce Bitcoin Cash ve hard fork üzerindeyken, fork sonrası yine bütün gözler Bitcoin Cash ABC ile Bitcoin Cash SV ekipleri arasındaki hash savaşına odaklandı.

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Huobi Global ise, şimdilik kendi platformları için ABC ekibinin Bitcoin Cash savaşını kazandığını ilan etti. Duyuruya göre Bitcoin SV ağı, Bitcoin Cash sembolü ile borsada gösterilecek.


Huobi söz konusu duyurunun yanı sıra, 19 Kasım tarihinde Türkiye saati ile 09:00 itibariyle BCH yatırma işlemlerinin açılacağını ifade etti. BSV ise tahminlere göre 20 Kasım tarihinde yatırma işlemleri için açılacaktır. Para çekim işlemleri ile ilgili ise şimdiye kadar bir duyuru yapılmadı.

Huobi attığı resmi tweet’i kullanıcılara özellikle hard fork olduğu zamanlarda fiyatlarda ciddi dalgalanmalar olabileceği uyarısında bulundu. Bitcoin Cash hard fork’u sadece fiyatların dalgalanmasına değil, aynı zamanda geçtiğimiz hafta Çarşamba günü 2018 yılının en düşük seviyelerine doğru yol almasına da neden oldu ve hala ciddi bir düşüş devam etmekte.

Bir çok kripto para topluluğu üyesi ise söz konusu düşüşün ne zaman son bulacağını kara kara düşünmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment