Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Ağustos 2021’de 100 Bin Doları Görebilir mi?

Bitcoin, her kadar zaman zaman düşüş görse de yıllar içerisindeki performansın baktığımızda yükseliş kabiliyeti olduğunu kanıtladı. 20 bin dolara dokunmayı başaran Bitcoin, birçok uzmana göre son dönemde yeni bir rekor kırma sinyalleri veriyor bile. Dan Tapiero ve Preston Pysh de konu hakkında fikirlerini dile getiren ünlü isimler arasında.

Dan Tapiero, 9 ay önceki Bitcoin fiyatına değinerek BTC’nin neredeyse %500 oranında artış kaydettiğini söyledi ve bir analiz yaptı. Tapiero, Bitcoin tekrar ralli yapması halinde Ağustos 2021’de 100 bin dolara kadar çıkabileceğini öne sürdü ve şunları söyledi:

“9 ay önce Bitcoin 4000 dolardı ve o günden beri neredeyse %500 yükseldi. Şimdi BTC %500 oranında ralli yapsa BTC 100 bin dolara kadar çıkabilir. Bunun 9 ay içinde gerçekleşeceğini düşünmüyorum ama önümüzdeki tablo bu. Piyasanın böylesine çabuk büyümesi akıl alır gibi değil.”

Finans uzmanı Preston Psyh ise Ağustos 2021’in sonunu işaret ederek “Bana kalırsa %500’lük ralli tam olarak 9 ayda gerçekleşmiş olacak.” dedi.

“Bitcoin’in 60 bin dolara çıkması gerekiyor”

İki ünlü isim, aralarında Bitcoin fiyatının 5 veya 10 yıl içinde ne yönde evrilebileceği konusunda beyin fırtınası yaptı. Preston, Ağustos 2021 sonrasına dair bir yorumu olmadığını söyledi. Tapiero ise Bitcoin’den şüphe edenleri ikna edecek olan 1 trilyon dolarlık piyasa değeri düşündüğünü ifade etti ve bunun için BTC’nin 60 bin dolar olmasına ihtiyaç bulunduğunu söyledi. Psyh de Tapiero’nun yorumuna katılarak öncelikle 1 trilyon dolarlık bir piyasa değerinin ardından tüm medyanın gözünü Bitcoin’i çevireceğini, ardından da medyanın da etkisiyle BTC’nin100 bin doları göreceğini belirtti.

“Bitcoin’in piyasa değeri 1 trilyon doları gördüğü zaman çok büyük haberler yapılacak ve medya artık BTC’yi göz ardı edemeyecek. Medyanın etkisiyle 60 gün içinde Bitcoin 100 bin doları görecektir. Ortalık çılgına dönecek ve medya artık Bitcoin’e balon muamelesi yapmayı bırakacak.”

Brandon (hands of steel) kullanıcı isimli bir kişi de Psyh’nin medya konusunda söylediklerine katıldığını belirterek “Bitcoin’e  yalnızca 1 veya 2 döngü boyunca balon diyebilirsiniz. Bitcoin’i göz ardı etmek imkansız bir hale gelecek.dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!