Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyat Analizi: Sıradaki Hedef 11 Bin Dolar

Oldukça hareketli günler geçiren Bitcoin şu anda yeniden 11 bin dolar seviyesine çıkmak için mücadele ediyor. Piyasanın yeniden ivme kazanması halinde Bitcoin’in bu seviyeye ulaşması işten bile olmayabilir.

Bitcoin geçtiğimiz gün 10 bin 900 dolar seviyesine kadar çıkmış ancak daha sonra fiyat kendini düzeltmeye başlamıştı. Bu süreçle birlikte değer kaybeden Bitcoin şu anda 10 bin 800 dolar seviyesinde ilerliyor.

Kaynak: Coinmarketcap

Bitcoin’in Sonraki Durağı

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün iyi bir çıkış yakalayarak değer kazanmıştı. Bitcoin bu yükselişin ardından bir duraklama sürecine girdi ancak bu durum yeniden değişebilir.

Eğer günün ilerleyen saatlerine yoğun bir alım hacmi oluşursa Bitcoin fiyatının yeniden harekete geçtiğini görebiliriz. Bu durumda Bitcoin’in öncelikle 10 bin 960 dolar yakınlarındaki direniş noktasını kırması gerekecek.

Bitcoin’i onun ardından bir de 11 bin dolar seviyesinde bir direniş bekliyor olacak. Eğer Bitcoin rüzgarı arkasına almayı başarırsa bu direnişleri aşarak 11 bin 200 dolara doğru ilerleyebilir.

Fiyat Düşer mi?

Eğer Bitcoin fiyatı yükselemezse şu anki seviyesinde kalmakta zorluk çekebilir. Bu durumda fiyatın düşmeye başlaması mümkün görünüyor.

Bitcoin şu anda en yakın olarak 10 bin 600 dolar seviyesinden destek alıyor. Dolayısıyla olası bir düşüş halinde fiyatın ilk olarak buraya gerilediğini görebiliriz. Eğer satış baskısı fazla gelir ve bu destek noktası kırılırsa Bitcoin 10 bin 500 dolardaki destek noktasına çekilecektir.

Bitcoin fiyatı hiçbir şekilde yükselemez ve epey ağır bir baskı altında kalırsa fiyatın 10 bin 500 doların altına indiğini görebiliriz. Bu durumda fiyat daha da ciddi bir düşüş yaşayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment