Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amerikan Politikacı: Kripto Paraları Seviyorum

ABD’nin emekli politikacılarından Ron Paul kısa süre önce kripto paralarla ilgili açıklamalar yaptı ve kripto paraları desteklediğini vurguladı.

Uzun yıllar Temsilciler Meclisi’nde görev alan ve ABD’de başkanlık yarışına da katılan Ron Paul hem Facebook’un dijital para projesinden hem de genel olarak Bitcoin gibi kripto paralardan bahsetti.

Kripto Para Destekçisi

Ron Paul son yıllarda özellikle ABD Merkez Bankası’na (FED) karşı yaptığı açıklamalarla ön plana geliyor. Kendisi FED’in politikalarını ağır bir şekilde eleştiriyor ve bu sırada kripto para kullanımını teşvik ediyor.

CNBC’ye verdiği röportajda yine FED’in bazı politikalarını değerlendiren Paul özellikle FedNow Service adlı projeden bahsetti ve FED’i eleştirdi. Paul daha sonra kripto paralar hakkında şu yorumu yaptı:

“Ben farklı para birimlerinin rekabet içerisinde olmalarını sevdiğim için kripto paraları ve Blockchain’i de seviyorum. Olabildiğince az miktarda regülasyon yapılması taraftarıyım. Kripto paralara tam olarak ne olur, bilmem. Ama bence temelindeki fikir çok iyi.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment