Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Apple TV Dizisindeki Jennifer Aniston’un Bile Dilinde: Beklenen Geliyor Mu?

ABD’li meşhur aktör Jennifer Aniston rol aldığı dizinin en son bölümünde Bitcoin (BTC) üzerinden şaka yapınca gündem oldu.

Jennifer Aniston Apple TV‘de yayınlanan Good Morning adlı bir dizinin son bölümünde Bitcoin üzerinden şaka yaparak dikkat çekti. Söz konusu sahneyi gündeme taşıyan ise Shiba Inu (SHIB) pazarlama müdürü Lucie oldu. Lucie, 3 Ekim günü paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde Aniston’ın Bitcoin’den bahsettiği sahnenin videosuna yer verdi.

Söz konusu dizi sahnesinde Aniston’un yanındaki aktör “Biliyorsun benim bir çiftliğim var” ifadesini kullanıyor ve Aniston’da cevap olarak “Öyle mi? Ne büyütüyorsun, Bitcoin mi?” şeklinde bir söylemde bulunuyor.

Bu tür gelişmeleri Bitcoin’in artan benimsenmesine dair örnek teşkil ettiğini vurgulayan Lucie, açıklamasının detaylarına şu ifadelere yer verdi:

En sevdiğim AppleTV şovu Good Morning’de Jennifer Aniston’ı BTC şakasını yaparken yakaladım. Bunun gibi anlar bana kripto para benimsenmesinin ne kadar gerçek hale geldiğini hatırlatıyor. Ana akım entegrasyon gerçekleşiyor ve buna tanık olmak heyecan verici!

Kripto paralar hakkında giderek artan dizi ve filmler özellikle son yıllarda öne çıkıyor. Bununla birlikte geçtiğimiz süreçte “Mr. Robot“, “Family Guy“, “The Simpson” ve “Succession” gibi popüler TV dizilerinde de Bitcoin dahil çeşitli kripto paralardan bahsedilmişti.

Öte yandan bu konuşma, Bitcoin için bir boğa sinyali olarak yorumlandı. Bitcoin, geçtiğimiz boğa piyasasında herkesin dilindeyken ayı piyasası süresince neredeyse hiçbir yerde konuşulmadı ve bahsedilmedi. Bu sebeple yeni gelen hamlenin artan benimsenme ile bir boğa başlangıcı olabileceği düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!