Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Aralık 2019’da 20 Bin Dolar Olabilir mi?

Bitcoin Aralık 2017’de 20 bin dolar seviyesine kadar çıkmış ve herkesi şaşkına çevirmişti.

Daha sonraki aylarda ise piyasanın düşüşe geçmeye başladığını ve Bitcoin’in ciddi oranlarda değer kaybettiğini gördük. Peki Bitcoin tam iki yıl sonra, Aralık 2019’da yeniden 20 bin dolar olabilir mi?

Bitcoin’in Geleceği

Kripto para piyasası gibi hareketli bir piyasada fiyat tahmini yapmak epey zor bir iş. Ancak yine de belli başlı grafiklere bakarak piyasanın geleceğine dair bazı ipuçları elde etmek mümkün.

Bu durumda Bitcoin vadeli işlemlerini analiz ederek Bitcoin fiyatının geleceğiyle ilgili bir tahminde bulunmak mümkün olabilir. SludgeFeed tarafından paylaşılan bilgilere göre ise Bitcoin’in geleceği en azından şu an için pek parlak gözükmüyor.

Skew tarafından paylaşılan grafiğe göre Bitcoin’in Aralık 2019’da 20 bin dolar olma ihtimali yalnızca yüzde 1. Bitcoin’in Mart 2020’de 20 bin dolar ihtimali ise yüzde 5 olarak gösteriliyor.

Bu grafik Bitcoin fiyatının ne yönde hareket edeceği tam olarak göstermese de özellikle kripto para yatırımcılarının genel eğilimlerini gösteriyor ve piyasanın gidişatına dair bir ipucu veriyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment