Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Boğalar Geri Döndü, Kritik Hamle Kapıda

Kripto para ve Bitcoin özelinde yaptığı fiyat analizleri ile kendisine ciddi bir takipçi kitlesi oluşturmayı başaran ve Twitter’da ‘Crypto hamster’ takma adı ile analizlerini paylaşan ünlü analiste göre; Bitcoin’de boğalar artık geri döndü.

Başarılı isim, bugün paylaştığı analizinde, 2015 ve 2018’de yaşanan dip seviyelere dikkat çekerken; bunların arasında bir benzerlik kurdu.

Analizinde 2015’te yaşanan dip seviyesinin ardından gelen dönemde ciddi bir artış ve boğa sezonu yaşandığını ifade eden Crypto Hamster, benzer paternin grafikte şu anda da oluştuğunu ifade etti.

Bu varsayımlara dayandırılarak yapılan analizinde, Bitcoin’de boğaların geri döndüğünü ve yakın dönemde bir boğa piyasası ihtimalinin artık çok kuvvetli bir şekilde masada olduğunu belirten başarılı isim, bunun da son derece olağan ve normal bir süreç olduğuna vurgu yaptı.

Crypto Hamster’ın analizine benzer bir görüş de Ikigai Yatırım fonu yöneticisi Travis Kling’den geldi. Sektörün ünlü isimleri arasında yer alan başarılı yatırım danışmanı, bir tweet atarak Bitcoin’in bundan sonraki dönemde Aralık ayında gördüğü dip seviyeleri görmesinin, -en azından kısa vadede- imkansız olduğunu yazdı ve şunları ekledi:

”Aralık ortasındaki seviyeleri görme şansımız neredeyse kalmadı. Nisan başında yaşanan ralli, bu ihtimali ortadan kaldırdı ve bence bir daha oraları görmemiz çok zor.”

Bitcoin ise, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda Coin Market Cap verilerine göre, yüzde 1’lik bir artışla 5260 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment