Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 5 Bin 700’ü Zorlarken Piyasa Düşmeye Devam Ediyor

(24 Nisan 2019) Bu sabah kripto para piyasasına baktığımızda Bitcoin’in yükseliş, geri kalan pek çok kripto paranın ise düşüş halinde olduğunu görüyoruz.

Bitcoin

Kripto para piyasasının en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz yirmi dört saat içerisinde yüzde 1.86 oranında artış yaşayarak 5 bin 624 dolar seviyesine ulaşmış durumda.

Geçtiğimiz gün 5 bin 500 dolar barajını aşan Bitcoin, bu gelişmenin ardından hız kaybetmemiş ve 5 bin 600 dolar barajını da kırmış gibi görünüyor.

Bitcoin’in yaşadığı bu artış elbette ticaret hacmine ve piyasa değerine de yansımış durumda. An itibariyle 15.2 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip olan Bitcoin’in piyasa değeri 99.3 milyar dolara ulaştı. Bitcoin böylece piyasa değeri bazında 100 milyar dolar seviyesini zorlamayı sürdürmüş oldu.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum aynı zaman diliminde yüzde 1.66 oranında düşüş yaşayarak 170 dolar seviyesine geriledi.

Geçtiğimiz gün Bitcoin ile birlikte artış yaşayan ve 170 dolar seviyesinin üstüne çıkmayı başaran Ethereum şu anda bu barajın altına düşmemek için mücadele veriyor.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra XRP, Bitcoin Cash, EOS ve Litecoin gibi koinlerin de düşüş halinde olduklarını söyleyebiliriz. Bitcoin her ne kadar yükselmeye devam etse de aynısını bu koinler için söylemek pek mümkün değil.

Dünden bugüne yüzde 4’e kadar varan oranlarda düşüşler yaşayan bu koinler, an itibariyle şöyle bir tablo oluşturuyorlar:

  • XRP: 0.32$
  • Bitcoin Cash: 288$
  • EOS: 5.18$
  • Litecoin: 74$
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment