Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Bir Daha Asla 10 Bin Doların Altına Düşmeyebilir

Geçtiğimiz hafta Bitcoin %30 değer kaybetmiş ardından hızla toparlamıştı. Ama analizler Bitcoin’in bir daha asla 10 bin doların altına düşmeyeceğini gösteriyor.

Bitcoin Boğa Koşusu Sırasında Geri Çekilme Yaşandı

2019’un en yüksek seviyesine ulaşıldıktan sonra yaşanan geri çekilme bazılarını endişelendirmiş olsa da Bitcoin‘in geçmişine bakıldığında aslında oldukça sık rastlanan bir hareket olduğunu söylenebilir.

Bitcoin’in çıktığı günden bugüne en yüksek fiyat değerleri, 2015 yılının ortasından Aralık 2017 arasındaki süreçte görüldü. Bu süreçte ortalama her 98 günde bir gerçekleşen 8 geri çekilme yaşandı. Bu geri çekilmelerin her birini yeni bir yükseliş izledi ve Aralık 2017’de Bitcoin 20 bin doları gördü.

Blocktown Capital’in yönetici ortağı James Todaro’nun da belirttiği gibi, “geçtiğimiz hafta yaşanan düşüş önümüzdeki Kasım ayına kadar göreceğimiz son büyük düşüştü, bu da Bitcoin’i bir daha 10 bin doların altına düşmeyeceği anlamına geliyor.”

10 Bin Doların Altında Bitcoin Almak İçin Son Şans

Birçok analist boğa koşusunun daha çok başında olduğumuzu ve gidecek daha çok yol olduğunu söylüyor. Bitcoin’in psikolojik sınır olan 10 bin doların altına düşmesinden kısa bir süre sonra çok sayıda alıcı sayesinde hızı ters yöne çevirmeyi başardı. Bu yüzden yıl içinde 10 bin doların altında bir fırsatın bir daha karşımıza çıkmayacağı öngörülüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment