Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ATM’sinden Lightning Network İşlemi Yapmak Artık Mümkün

Felix Weis, Hong Kong’daki bir Bitcoin ATM’sini kullanarak Lightning Network işlemi yapmayı başardı ve bu gelişmeyi takipçileriyle paylaştı.

Geliştirici ve araştırmacı Felix Weis, geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden bir video paylaştı. Weis, bu videoda takipçilerine bir Bitcoin ATM’si üzerinden nasıl Lightning Network işlemi yapılabileceğini gösterdi.

Bitcoin ağındaki düşük işlem hızı ve yüksek işlem ücreti gibi sorunları çözmek için özel olarak geliştirilen Lightning Network protokolü pek çok kullanıcı tarafından yakından takip ediliyor.

Felix Weis gibi geliştiriciler, bu protokol üzerinden çeşitli denemeler yaparak Lightning Network’ün gelişim sürecine katkıda bulunmaya devam ediyorlar.

Bitcoin ağındaki sorunları ortadan kaldırmak için geliştirilen çözümler, Bitcoin’in teknik açıdan daha sağlam bir seviyeye ulaşmasını sağlıyor. Yakın zamanda yayınlanan Weiss değerlendirmesinde de Bitcoin’in puanının C-‘den B-‘ye yükseltildiğini görmüştük.

Kripto paralar hakkında çeşitli araştırmalar yapan ve bu araştırmaları kamuyla paylaşan Weiss Crypto Ratings; kripto paraların kullanım oranlarını, teknoloji düzeylerini, risklerini ve ödüllerini göz önünde barındırıyor. En güncel rapordan bir kesit şu şekilde:

“Bitcoin Lightning Network’ün gelişimiyle birlikte yatırımcılar için popüler bir seçenek olmaya başladı.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment