Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Balinaları Yine İş Başında

Bitcoin balinaları geçtiğimiz birkaç gün içerisinde dikkat çekici birkaç farklı işlem yaptılar.

Kripto para piyasasının hareketli olduğu şu günlerde Bitcoin balinaları da oldukça hareketli görünüyorlar.

Piyasadaki Hareketlilik

Kripto para piyasası geçtiğimiz son üç gün içerisinde oldukça hareketliydi.

Özellikle alternatif kripto para piyasasının yükselişe geçmesiyle birlikte pek çok altkoin kayda değer oranlarda artış yaşadı.

Bitcoin fiyatının da bu süreç içerisinde ciddi dalgalanmalar gösterdiği söylenebilir. Birkaç gün öncesine kadar 10 bin dolar seviyesinde kısmen stabil bir şekilde ilerleyen Bitcoin birkaç saat önce 10 bin dolar barajının altına inmişti.

Ne var ki Bitcoin fiyatı dünden bugüne yüzde 2 oranında değer kazanarak yeniden 10 bin 100 dolar seviyesine çıkmayı başardı.

Balina Hareketliliği

Piyasanın dalgalandığı bu süreç içerisinde Whale Alert’ün radarına birkaç farklı işlem takıldı. Bitcoin balinaları tarafından yapıldığı düşünülen bu işlemler pek çok kişinin dikkatini çekti.

Balinaların bu hareketliliği ilk olarak 18 Eylül günü, toplam değeri 79 milyon dolar olan 7 bin 800 adet Bitcoin’in başka bir adrese gönderilmesiyle başladı.

Hemen ertesi günü bunun kadar büyük olmasa da yine de kayda değer büyüklükte bir işlem yapıldı. Geçtiğimiz gün akşamüstü saatlerinde yapılan bu işlemle bin adet Bitcoin (9.9 milyon dolar) gönderildi.

Buna benzer bir işlem de bugün sabah saatlerinde geldi. Whale Alert tarafından bugün saat 10 sularında paylaşılan bilgilere göre bilinmeyen bir cüzdandan 4 bin 923 adet Bitcoin (50 milyon dolar) çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment