Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jimmy Song: Bitcoin Birikim Aracı Olarak Kullanılabilir

Jimmy Song geçtiğimiz günlerde Bitcoin fiyatındaki dalgalanmalar hakkında konuştu ve Bitcoin’in hala bir birikim aracı olarak kullanılabileceğini belirtti.

Kripto para sektörünün tanındık isimlerinden Jimmy Song geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoda Bitcoin fiyatındaki genel dalgalanmalardan bahsetti. Emlak sektöründeki fiyatların, geleneksel finans piyasalarındaki fiyatların da sürekli olarak değişiklik gösterdiğini söyleyen Song, Bitcoin fiyatındaki dalgalanmaların aslında pek sıra dışı olmadığını belirtti.

En büyük kripto para olan Bitcoin ile ilgili en sık sorulan sorulardan biri onun bir birikim aracı olarak kullanılıp kullanılamayacağı. Bu soruya genelde Bitcoin fiyatının çok fazla dalgalandığı ve bu yüzden kullanılamayacağı söylenerek cevap veriliyor. Song ise bu görüşe pek katılmıyor.

Geleneksel finans piyasalarından örnek veren Song, bu piyasalardaki ürün fiyatlarının her gün dalgalandığını ve bu ürünlere yatırım yapmanın da son derece riskli olduğunu belirtti. Song ayrıca Bitcoin’in geçtiğimiz son on yıl içerisinde değer bazında ciddi bir yükseliş yakaladığını da vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment