Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Binance Hacim Rekoru Kırdı: Güncel Durum Ne?

Bitcoin borsası Binance yeni bir hacim rekoru kırdığını duyurdu. Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsa hacminin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 32 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

Binance kripto para borsası, yeni bir hacim rekoru kırdı ve son 24 saat içerisinde 32 milyar dolarlık bir hacme ulaştı. Haberi Twitter üzerinde duyuran Binance CEO’su CZ, 19 Kasım tarihinde görülen hacim rekorunu alıntılayarak “Yeniden hacim rekoru kırdık.” dedi.

binance borsası
Bitcoin borsası Binance’in hacmi yükseliyor

Kripto para borsası Binance’in son 24 saat içerisindeki hacmi yazım sırasında CoinMarketCap verilerine göre 33 milyar dolara kadar çıkmayı başardı ve tam olarak %36.57 oranında yükseliş gördü. Bu hacim ise 1.794.082 BTC’ye eşdeğer. 2017 yılının Temmuz ayında faaliyete geçen başarılı Bitcoin borsası, son bir hafta içerisinde yükselen bir hacim grafiğine sahip.

binance-borsası

258 kripto para ve 875 pariteye sahip olan kripto para borsasının spot piyasada gördüğü yüksek hacim, türev piyasalarda da geçerli. Türev piyasalarda da birinciliğini koruyan Binance’in son 24 saatlik türev işlem hacmi %35‘lik artışla yaklaşık 21 milyar dolar oldu.
bitcoin
Spot piyasalar: Kripto varlıkların anında takas edilmesi ve ödeme işlemlerinin gerçekleştirildiği piyasalardır. Satın alınan kripto paralar anında hesaba geçer.
Türev piyasalar: İki veya daha fazla taraf arasında yapılan finansal sözleşmelere bağlı bir piyasadır. Bir kripto paranın önceden belirlenen bir fiyata ve gelecekte belli bir zamanda satılması üzerine faaliyet gösterir.

Binance’te son 24 saatte en çok işlem gören ilk 5 parite

  • BTC/USDT (Türev): Son 24 saatteki işlem hacmi 6.5 milyar dolar oldu. Fiyat ise şu anda 18.417 dolar seviyesinde.
  • XRP/USDT (Türev): Son 24 saat içerisindeki işlem hacmi 4.7 milyar dolar değerinde. Parite şu anda 0.711 dolardan fiyatlanıyor.
  • ETH/USDT (Türev): 24 saatlik işlem hacmi 4.5 milyar dolar seviyesine ulaşan parite, 610 dolardan fiyatlanıyor.
  • XRP/USDT (Spot): 1.8 milyar dolarlık işlem hacmi gören paritenin borsadaki son fiyatı 0.712 dolar seviyesinde.
  • BTC/USDT (Spot): 1.5 milyar dolar değerinde işlem hacmi olduğu görülen paritenin borsada görülen en son fiyatı 18.418 dolar oldu.

Bitcoin fiyatının son 24 saat içindeki performansı

Bitcoin (BTC) fiyatı, CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0.5 oranında değer kaybı yaşadı. Bu zaman dilimi içerisinde Bitcoin fiyatının gördüğü gün içi en yüksek değer 18.710 dolar olurken en düşük değer de 18,144 dolar oldu.

binance-borsası

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!