Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Binance’den 14 Coin Çifti İçin Marjin Listelemesi Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, marjin işlemlerde 14 yeni işlem çifti duyurusu yaptı.

Binance 28 Haziran tarihinde yaptığı resmi açıklamada, Altlayer (ALT), EtherFi (ETHFI), IO.NET (IO), Memecoin (MEME), Pyth Network (PYTH), Tensor (TNSR) ve Bittensor (TAO) için marjin işlemlerde yeni işlem çiftleri sunduğunu duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, halihazırda marjin ticareti sunduğu ilgili altcoinlerin yatırımcılarına farklı farklı işlem çiftleri olmak üzere First Digital USD (FDUSD) paritesinde izole ve çapraz marjin ticareti yapma fırsatı tanıyacak.

Yatırımcılar artık izole marjin işlemlerde ALT/FDUSD, ETHFI/FDUSD, IO/FDUSD, MEME/FDUSD, PYTH/FDUSD, TNSR/FDUSD, TAO/FDUSD paritelerini çapraz marjin işlemlerde ALT/FDUSD, ETHFI/FDUSD, IO/FDUSD, MEME/FDUSD, PYTH/FDUSD, TNSR/FDUSD, TAO/FDUSD işlem çiftlerini kullanabilecek.

Binance’in Paxos tarafından ihraç edilen stablecoin’i BUSD’nin tamamen kaldırılmasının ardından birçok stablecoin borsa tarafından kullanıma sunulmuş ve yatırımcılara çeşitlilik fırsatları tanınmıştı. Birçok paritede ekleme yapılan FDUSD de bu süreçten sonra borsanın listelediği stablecoinler arasında yer alıyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!