Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Binance’den 6 Coin Çifti İçin Delist Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 6 işlem çiftini daha spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 21 Eylül Perşembe günü yaptığı resmi açıklama ile ARK (ARK), Cream (CREAM), FTX (FTT), IQ (IQ), Gifto (GFT) ve Vai’ye (VAI) ait 6 işlem çiftini spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Binance açıklamaya göre ARK/BUSD, CREAM/BUSD, FTT/BUSD, GFT/BUSD, IQ/BUSD ve BUSD/VAI işlem çiftlerini TSİ 29 Eylül saat 06.00‘da delist edecek.

Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar için platform üzerinde bulunan diğer işlem çiftlerinde alım-satım yapmaya devam edebileceğini söyledi ve ilgili işlem çiftleri özelinde ticaret botu kullanan yatırımcıların olası kayıpları önlemek için işlemlerini iptal etmelerini tavsiye etti.

Binance yaptığı paylaşımda, kullanıcılara BUSD varlıklarını Şubat 2024’ten önce diğer kripto para birimlerine dönüştürmesini söyledi. BUSD üretiminin sonlandırılması sebebiyle Binance’in böyle bir hamle yaptığı düşünülüyor

Binance, BUSD paritesini kaldırdığı söz konusu kripto paralara Tether (USDT) paritesi eklediğini duyurmuştu. Borsa büyük ihtimalle platform üzerinde BUSD paritesi kalmayana kadar bu tarz işlemlere devam edecek.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!