Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Bitfinex Hanesine NEO’yu Ekledi, NEO Uçuşa Geçti

NEO bugün %50 değer kazandı. Bunun yanında en büyük kripto para borsalarından biri olan Bitfinex NEO’yu hanesine ekleyeceğini duyurdu.

Çin Halk Bankası’nın ICO’ları yasaklanması sonrasında düşüşe geçen Çin’in Bitcoin’i olarak anılan NEO şuan yaklaşık 17 dolarlık seviyelerden 34 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Bitfinex, Twitter ve bloğunda NEO’yu eklediklerini duyurdu.

“Bitfinex, NEO ekosistemini ve projenin arkasındaki ekibi desteklemekten ve projenin gelişimini birinci elden tecrübe etmektek büyük bir heyecan duyuyor” dedi.

Kripto para piyasası Pazartesi günü Çin’de yapılan ICO darbesi sebebi ile geniş bir düşüş trendine girmişti. Yalnız böyle gelişmeler yavaş yavaş piyasayı tekrar canlandırıyor.

Çin ICO serüveni hala bitmedi

Bitcoin bu gelişmelerin etkisinden kurtularak 4008 dolar seviyelerinden yazım saatine göre 4600 dolar seviyelerinden işlem yapmaya devam ediyor.

NEO, olayları takiben olaylarla birlikte bir çok farklı destek aldı. Yorumcular platformun yasaklanması ya da gelecekteki kısıtlamalar çerçevesinde çalışmaya nasıl devam edeceği konusunda geliştiricilerin tepkilerini bekliyorlardı.

Bu arada Çin Halk Bankasından gelen en yeni bilgiler, serüvenin Çin’deki ICO‘lar için hala sürdüğünü ve bir düzenleme ile karşı karşıya kalınabileceğini gösteriyor. Bu durumun yine bu yılın başlarında olan Çin düzenleyicilerin borsalar konusunda attıkları adımlara benzer şeyler yaşanacağı düşünülüyor. Çin borsaları bir süre kapatılmış sonra tekrar işleme açılmıştı.

Çin’in düzenleyicilerine yakın olan bir kaynak Çin televizyonlarından birinde verdiği röportajda bu süreç bir “durdurma” ama “yasaklama” değil dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment