Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Bitcoin Borsası BTCTürk Portföyüne Ethereum’u Ekledi

Türkiye’nin en büyük işlem hacmine sahip 2. borsası olan BTCTürk, portföyüne Ethereum’u ekleyerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

BTCTürk kullanıcılarına gönderdiği bilgilendirme e-postasında, Ethereum’u portföyüne eklediğine ve çeşitli değişiklik, yenilikleri siteye implement ederek Türkiye’de büyük bir adım attılar.

BTCTürk, 2,750 milyon TRY / BTC piyasa hacmi ile yaklaşık 4 milyon TRY / BTC piyasa hacmine sahip, Türkiye’nin en büyük Bitcoin borsası Paribu’nun  hemen arkasından geliyor.

BTCTürk Yenilikleri Duyurdu

Kullanıcılara gelen mailde BTCTürk 07/10/2017 tarihinden itibaren yenilenen web sitesi ile Ethereum alım/satım transferini de desteklemeye başladıklarını söyledi. Ethereum’un satışına başlanması için 07/10/2017 saat 14.00 ile 20.00 arasında yapılacak tüm işlemleri durduracaklarını ve güncellemeyi gerçekleştireceklerini bildirdi.

En Kısa Sürede Mobil Uygulamamız da Çıkacak

BTCTürk ayrıca bu güne kadar kullanıcılarının talepleri doğrultusunda şekillendirdikleri, en güncel ve kullanıcı dostu arayüz ile kendi mobil uygulamalarını da çıkaracaklarını bildirdi.

Yeni Komisyon Ücretleri

Yapılan bu güncelleme ile birlikte komisyon ücretlerinin de yenilendiğini belirten BTCTurk attığı mailde komisyonlar hakkında detaylı bilgilere yer verdi.

Komisyonlar ve yapılan açıklamalar için maile göz atabilirsiniz.

BTCTurk Ethereum Açıklaması
BTCTurk Ethereum Açıklaması
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Ahmet
    Posted 10 Ekim 2017 - 15:54 15:54

    Eklenmeye çalışıldı fakat halen daha eklenemedi.

Leave a comment