Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin (BTC) Fiyatı Binance Haberiyle Düştü!

Bitcoin fiyatı son bir saat içerisinde 11,700 dolardan 11,300 dolara düştü. Bitcoin fiyatındaki bu düşüşün kripto para borsası Binance cephesinden gelen çöküş haberinden kaynaklandığı düşünülüyor.

Gerek ticaret hacmi gerek site trafiği bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün teknik bir sorun yaşadığını açıkladı. Binance kullanıcıları bugün saat 13:00 sularından itibaren borsaya erişmekte zorluk yaşmaya başladılar.

Binance ekibi bu konu hakkında hemen bir açıklama yapmadığı için borsada tam olarak ne gibi bir sorun yaşandığı bilinmiyordu. Fakat Binance, bugün 14:00 sularında bir duyuru yayınladı ve yaşanan sorunlardan “haberdar” olduğunu açıkladı.

Bitcoin Fiyatı Yere Çakıldı

Binance’in resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama Bitcoin fiyatında ani bir düşüşe sebep oldu. Borsanın Twitter üzerinden yayınladığı duyuruya göre borsa ekibi bu teknik arızayı gidermek için şimdiden harekete geçti. Binance, yaşanan bu sorun için herkesten “özür dilediğini” açıkladı.

Binance’in bu açıklaması kripto para piyasasında ani bir düşüşe sebep oldu. Bitcoin fiyatı, Binance cephesinden gelen bu çöküş haberi ile düştü. Bugün öğlen saatlerine kadar 11,700 dolardan işlem gören BTC şu anda 11,300 dolara kadar gerilemiş durumda.

Bitcoin, Binance ve Bithumb haberlerinin ardından yere çakıldı, TradingView

Yatırımcıları Neler Bekliyor?

Bitcoin bundan bir gün öncesine kadar 12,000 dolar seviyesine kadar çıktı ve birçok yatırımcıyı umutlandırmaya başladı. Bitcoin fiyatının bugün Binance haberiyle birlikte düşüşe geçmesi ise piyasadaki pek çok isim tarafından sert tepki gördü. Sosyal medya kullanıcıları Binance’te yaşanan bu arızaya bu durumun “kabul edilemeyeceğini” söyleyerek yanıt verdiler.

Bu arada 70 binden fazla takipçisi bulunan Michael van de Poppe gibi analistler, yatırımcıları şimdi neyin beklediğine dair de bilgi verdiler. Yatırımcılara bu noktada sakin kalmayı ve alım fırsatlarını kovalamayı öneren Michael, Bitcoin ile ilgili kurduğu planın hala geçerli olduğunu açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment