Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analistin BTC, EOS, XRP ve Tezos (XTZ) Yorumları

Analiz videoları binlerce izlenme alan, sosyal medyanın ünlü yorumcusu Crypto Michaël, Youtube hesabı üzerinden yayınladığı videoda Bitcoin (BTC), EOS, XRP ve Tezos (XTZ) hakkında yorumlarda bulundu. Analist, koinlerin yakın geleceğini ve uzun vadede ulaşabileceği hedefleri grafiklerle gösterdi.

Bitcoin (BTC)

Crypto Michaël, bir süredir 11.200 dolar bandının üzerinde kalmayı başaran Bitcoin için bir yükseliş trendi gözlemlenebileceğini söyledi. Bitcoin dün, fiyatını bir süre için de olsa 12 bin dolar seviyesine taşımış ancak buradaki yerini koruyamamıştı. Fakat Michaël’a göre BTC’nin buradan sonraki hareketleri kritik bir önem taşıyor. Ünlü analist, Şu an yaklaşık 11.600 – 11.700 dolar sularından işlem gören BTC için 11.800 dolar bölgesinin kaybedilmesinden sonra, kısa vadede tutunulması gereken en önemli destek bölgesinin 11.500 dolar suları olduğunu belirtiyor. Ünlü yorumcu, Bitcoin’in 11.800 – 12.000 dolar seviyelerine tutunmayı başarması halinde, bu gelişmenin altkoinler için de olumlu bir hava yaratabileceğini savunuyor.

Uzun vade için konuşulacak olursa 11.800 doların altına düşmesiyle BTC için yükseliş trendinin son bulabileceğini söyleyen analist, aşılması gereken direnç noktasının 12 bin dolar olduğunu belirtiyor. Crypto Michaël uzun vadede BTC değerinin 11.200 dolar seviyesini kaybetmesi halinde, Bitcoin’in çok daha keskin bir düşüş yaşayacağını savunuyor. Analiste göre iyi senaryoda, BTC 12 bin dolar olan direnç bölgesi aşabilirse; 13.500 dolar gibi bu yıl için rekor sayılabilecek değerler gözlemlenebilir.

Videoda BTC için gösterilen 12 bin dolar barajı ve destek bölgesi

EOS

Daha önce yayınladığı videolarda EOS’un 2,8 dolar olan direnç bölgesine tutunabileceğini öngördüğünü söyleyen analist, bu bölgenin EOS için şu an bir destek bölgesi olduğunu dile getiriyor. Crypto Michaël EOS’un, 2,8 dolar olan destek bölgesine tutunmayı başardığı ve buradan yukarı doğru bir yapılanma ile değer kazandığını söylüyor. Analist eylül ayının başları için EOS’un, 2,8 dolar direncini geçmeden önceki hareket dizininin aynısını sergileyebileceğini düşünüyor. Bu kez altına düşülmemesi gereken sınırın 3,25 dolar olduğunu dile getiren Michaël, 4 dolara varana dek bir dalgalanma hareketi gözlemlenebileceğini öne sürüyor. Analist EOS’un 4 doları aşması halinde, yükseliş rallisi için önünde bir engel olmadığını belirterek; bu rallinin 6 doları bulabileceğini de ekliyor.

EOS için beklenen, 4 dolara ulaşmadan önce yaşanabilecek dalgalanma hareketleri grafiği

XRP

XRP’nin 0,27 dolar seviyesini kaybetmeden bir süre dalgalanma hareketi gösterebileceğini söyleyen analist Michaël, bu hareketliliği EOS’un izleyebileceği dalgalanma grafiğine benzetiyor. Crypto Michaël, XRP’nin yakın zaman zarfında 0,27 doların altına düşmemesinin önemli olduğunun da altını çiziyor. XRP için direnç bölgesini 0,30 – 0,33 dolar arası olarak belirleyen analist, bu bölgenin aşılmasının biraz zaman alabileceğini söylüyor. Ünlü yorumcu bu bandın aşılması halinde XRP değerinin rahatlıkla 0,40 dolar üzerine çıkmasını beklediğini belirtiyor. Crypto Michaël bu seviye aşıldıktan sonra, XRP için uzun vadeli hedefin 0,50 dolar olabileceğini düşünüyor.

Analistin XRP için aşılması gereken barajları belirlediği bölge ve 0,40 dolar hedefi

Tezos (XTZ)

Tezos tokenı XTZ’nin 3,08 – 3,34 seviyelerinin üzerinde kalmayı başardığına değinen analist, koinin bu bölgeyi kaybetmesi halinde; daha önceki destek bölgesi 2,90 dolar sularının yeniden gözlemlenebileceğini söylüyor. Michaël XTZ’nin daha önceki grafik hareketlerinde de gözlemlenebileceği gibi bir hazırlık hareketi içinde olduğunu düşünüyor. XTZ’nin, fiyatında büyük bir sıçrama yaşanmadan önce; küçük çaplı ve dalgalı düşüş hareketliliği gösterdiğini belirten Michaël, buradan sonra Tezos’un (XTZ) yeni bir döngü yaşayabileceğini ekliyor. Ünlü analist XTZ’nin uzun vadeli hedefi içinse 4 dolar hedefini koyuyor.

Crypto Michaël’ın videoda bahsettiği yükselişlerden önce gözlemlenen küçük düşüş hareketleri
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment